Skip links

GRAVING

Bergene Maskin har en omfattende maskinpark bestående av blant annet 8 gravemaskiner. Graving er et av våre ekspertområder og vi utfører alle typer gravearbeid for kunder i Stavanger, Sandnes og Bryne. Våre maskiner kan tilpasses ethvert oppdrag og fremkommelighet er ikke en begrensning. Vi har gravemaskiner i alle vekt- og størrelsesklasser. Vi utfører prosjekter tilknyttet påbygg eller andre små prosjekter så vel som avanserte og intrikate prosjekter for bedriftskunder. Bergene Maskin utfører gjerne også graving tilknyttet offentlige næringsbygg. Gravemaskinene er vårt arbeidsredskap og graving er vårt arbeidsfelt. Vi utfører arbeid både for privatkunder såfremt som offentlige aktører i Stavanger, Sandnes, Bryne og omegn.

Graving er gjerne første fase ved opparbeidelse av tomt, vei eller lignende og resultatet av denne fasen er avgjørende for sluttresultatet. Bergene Maskin sørger for at grunnlaget for videre arbeid er av aller høyeste kvalitet, slik at du har det beste utgangspunktet. Etter at grunnlaget er lagt, utfører vi gjerne også videre arbeid knyttet til drenering, steinarbeid eller vann og kloakk.

VÅRE KUNDERS TRYGGHET

Bergene Maskin har gjennom 20 år hatt fokus på kunden og å levere kvalitet. Vi tar kundene våre på alvor, og leverer nøyaktig det kundene ønsker og har behov for. Som medlem av MEF med ADK-Sertifisering og godkjent som opplæringsbedrift kan du stole på at arbeid gjennomføres etter forskriftsmessige krav og retningslinjer. Bergene Maskin er maskinentreprenøren du kan stole på i Stavanger, Sandnes og Bryne.

Kontakt oss

Grødalandsvegen 28 Bryne, Norway
arvid.bergene@bergenemaskin.no
917 30 249
Eller fyll ut skjmaet under