Skip links

OM OSS

Bergene Maskin har i over 20 år levert et omfattende tjenestetilbud til privat- og bedriftskunder i Stavanger, Sandnes og Bryne. Bedriften ble startet i 1999 og har siden da tilbudt graving, drenering, betongsaging, riving, sprenging, steinarbeid, vinterdrift samt tjenester tilknyttet vann og kloakk. Som en maskinentreprenør med lokalkunnskaper, base på Bryne og stor kundebase i Stavanger, Sandnes og Bryne har vi kompetanse og erfaring som skiller oss fra våre konkurrenter.

Bergene Maskin består av 8 ansatte med bred kompetanse og fokus på kvalitet og fornøyde kunder. Vårt motto er «Vi tar jobben grav alvorlig», noe som for oss betyr at vi streber alltid etter å være blant de beste maskinentreprenørene i Stavanger, Sandnes og Bryne samtidig som vi ivaretar våre kunder og tar deres behov på alvor. Bergene Maskin er din maskinentreprenør i Stavanger, Sandnes og Bryne.

 

Vi mottok A3 vurdering fra Norsk Verdivurdering i 2018!

MEDLEM AV

Bergene Maskin er opptatt av kontinuerlig utvikling og opprettholdelse av høy kompetanse og kunnskap. Vi er derfor opptatt av å inneha relevante sertifiseringer og medlemskap som viser at arbeidet vårt holder høyeste standard. Sertifiseringene vi innehar illustrerer vår kunnskap og viser at vi innehar ekspertise innen graving, drenering og vann og kloakk med mer. I tillegg er vi opptatt av at neste generasjons maskinentreprenører også skal motta god opplæring slik at vår bedrifts kvalitet opprettholdes år etter år. Bergene Maskin er derfor også godkjent som lærebedrift gjennom MEF og Opplæringskontoret for Anleggs- og Bergfagene.

SAMARBEIDSPARTNERE

Som en velkjent aktør i bygg- og anleggsbransjen i Stavanger, Sandnes og Bryne har vi opparbeidet oss mange gode forhold til andre velkjente aktører lokalt. Vi er stolte av å ha gode samarbeidsforhold med andre aktører som har komplementerende tilbud og kompetanse til vårt eget. Disse samarbeidsforholdene muliggjør formidling av tjenestetilbud utover vår egen ekspertise, samtidig som våre kunder kan føle seg trygge på at disse samarbeidsaktørene holder samme kvalitetsstandard om oss.

Kontakt oss

Grødalandsvegen 28 Bryne, Norway
arvid.bergene@bergenemaskin.no
917 30 249
Eller fyll ut skjmaet under