Skip links

DRENERING

Bergene Maskin sørger for god drenering uansett utgangspunkt. Dreneringsbehov varierer fra prosjekt til prosjekt, men felles er behovet for å lede overflatevann, regnvann og annet bort fra bygg, vei og dyrka mark. Overflatevann kan skape store ødeleggelser på bygg og da spesielt gjerne på grunnmur og kjeller. Store vannmengder kan over tid bryte ned byggematerialene og bidra til at levetiden på hus, garasje eller andre typer bygg forkortes drastisk. Foruten skader på byggemasser kan overflatevann også skape problemer i løpet av vinterhalvåret. Overflatevann vil ved lave temperaturer fryse til is. Dersom drenering ikke er god nok kan man oppleve store problemer knyttet til fremkommelighet. Sist, men ikke minst, er god drenering kritisk innenfor jordbruk. Drenering er et viktig kriterium for å muliggjøre oppdyrking av marker, myrer eller lignende.

Som kjent er Stavanger, Sandnes og Bryne ofte utsatt for store regnmengder som likevel kommer overraskende på. Bergene Maskin har over 20 års erfaring i Stavanger, Sandnes og Bryne og forstår våre kunders behov for drenering. En kombinasjon av formell kompetanse og erfaring gjør oss definitivt til en pålitelig partner som du kan stole på. Uansett behov, størrelse på prosjekt og budsjett kommer vi gjerne på befaring og gir deg et godt tilbud på ditt prosjekt.

VÅRE KUNDERS TRYGGHET

Bergene Maskin har gjennom 20 år hatt fokus på kunden og å levere kvalitet. Vi tar kundene våre på alvor, og leverer nøyaktig det kundene ønsker og har behov for. Som medlem av MEF med ADK-Sertifisering og godkjent som opplæringsbedrift kan du stole på at arbeid gjennomføres etter forskriftsmessige krav og retningslinjer. Bergene Maskin er maskinentreprenøren du kan stole på i Stavanger, Sandnes og Bryne.

Kontakt oss

Grødalandsvegen 28 Bryne, Norway
arvid.bergene@bergenemaskin.no
917 30 249
Eller fyll ut skjmaet under